Γρηγόρης Βαλτινός: «Μας έχει γεμίσει θλίψη στο θέατρο – Να φύγει αυτή η ρετσινιά»

Γρηγόρης Βαλτινός

"Τώρα οι επίδοξοι βιαστές, οι επίδοξοι κακοί χαρακτήρες θα είναι πιο προσεκτικοί" ξεκαθάρισε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Στην κάμερα του «Τι λες τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός το μεσημέρι της Κυριακής. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ελληνικό κίνημα #metoo, την επόμενη ημέρα στον θεατρικό χώρο και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλτινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει με το κίνημα #metoo. Μας έχει γεμίσει θλίψη στο θέατρο. Από δω και πέρα πιστεύω ότι οι επίδοξοι βιαστές, οι επίδοξοι κακοί χαρακτήρες θα είναι πιο προσεκτικοί για να φύγει αυτή η ρετσινιά από το θέατρο. Με αυτό τον τρόπο, την θυσία κάποιων ανθρώπων να βγουν μπροστά, πιστεύω ότι θα καθαρίσει ο χώρος».

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ μάρτυρας κάποιου ακραίου γεγονότος. Έχω κάνει θιάσους από πολύ νωρίς και δεν επέτρεπα τέτοια πράγματα. Αν υπήρχε κάτι παρόμοιο, θα τελείωνε επί τόπου. Στο ίδιο ακριβώς λεπτό» συμπλήρωσε με σαφήνεια ο αγαπημένος καλλιτέχνης στη μεσημεριανή εκπομπή του MEGA.

«Δεν με καταπίεσε ποτέ η οικογένεια μου και δεν υπήρχαν περιορισμοί. Η σύζυγος μου δεν με ζήλεψε ποτέ. Δεν είναι τέτοιος τύπος και πιθανόν να μην έδωσα και γω δικαιώματα. Είχα προβλήματα χρόνου, αφοσίωσης  στα παιδιά μου όταν ήταν μικρά. Μου έλειψαν πολλές φορές στις περιοδείες και αργούσα να τα δω».