Γρηγόρης Βαλτινός: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και βασανιστικό, έτρεχαν τα μάτια μου μόνα τους»

Γρηγόρης Βαλτινός

"Ευτυχώς ήταν πολύ μεγάλη η απόσταση από τους θεατές" υπογραμμίζει ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε στο Στούντιο 4 της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες προσωπικές του στιγμές που κλήθηκε να διαχειριστεί όταν βρισκόταν πάνω στη θεατρική σκηνή.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Βαλτινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει συμβεί να είμαι πάνω στη σκηνή και… να μην είμαι. Ναι, καμιά φορά βάζεις τον αυτόματο πιλότο. Όπως μου έχει τύχει και στους δυο θανάτους των γονιών μου να έχω παράσταση μετά και, αντί να βάλω τον αυτόματο πιλότο, είχα μπει υπερβολικά μέσα. Ειδικά, όταν πέθανε η μητέρα μου, κάναμε τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη και υπήρχε μια σκηνή όπου επισκεπτόμασταν τη μητέρα του Μίκη στο νοσοκομείο. Το ίδιο μεσημέρι είχα την κηδεία της δικής μου μητέρας».

«Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πάρα πολύ βασανιστικό. Ευτυχώς παίζαμε στο Badminton και ήταν πολύ μεγάλη η απόσταση από τους θεατές. Έτρεχαν τα μάτια μου μόνα τους».

«Το κοινό δεν ξέρει τι σου συμβαίνει προφανώς εκείνη την ημέρα. Το κοινό έρχεται να δει μια παράσταση, δεν έρχεται να δει την προσωπική σου ζωή. Πιθανόν, εάν ανακοινωθεί ότι ο τάδε ηθοποιός «δεν μπορεί να δώσει παράσταση σήμερα τουλάχιστον όπως θα ήθελε, μπορείτε να επιτρέψετε τα εισιτήρια σας και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω γιατί πέθανε η μητέρα του», νομίζω ότι θα το καταλάβουν όλοι» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γρηγόρης Βαλτινός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.