Γρηγόρης Βαλτινός: «Ένα πράγμα με ανησυχεί σε όλη αυτή την πληθώρα των σίριαλ»

Γρηγόρης Βαλτινός

"Η επιλογή ηθοποιών στην παρουσίαση εκπομπών με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο" δηλώνει ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός επαναλαμβάνει την επιτυχημένη παράσταση Da και η κάμερα του MEGA Καλημέρα τον συνάντησε στην επίσημη του πρεμιέρα στο θέατρο Ιλίσια. Μέσα σε όλα, δε, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην αύξηση της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση, την ενασχόληση των ηθοποιών στην παρουσίαση εκπομπών και τον ρόλο του γονιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλτινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ καλός αυτός ο πλουραλισμός, αυτή η ποικιλία των σίριαλ. Ένα πράγμα όμως με ανησυχεί, μήπως όλη αυτή η πληθώρα των σίριαλ δεν έχει την ανταπόκριση που πρέπει. Η μείωση όμως των ριάλιτι με χαροποιεί γιατί καμιά φορά είναι λίγο αντίθετα με τον τίτλο και τον χαρακτηρισμό τους. Δεν είναι απολύτως ριάλιτι, είναι και λίγο οργανωμένο ριάλιτι».

«Η επιλογή ηθοποιών στην παρουσίαση εκπομπών με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο εάν μπορεί κάποιος να κάνει και αυτό το πράγμα. Νομίζω όμως ότι είναι λίγο επικίνδυνο για τον ηθοποιό, τον βγάζει λιγάκι από την ατμόσφαιρα της ερμηνείας των ρόλων».

«Ένας γονιός είναι πάρα πολύ τυχερός όταν τα παιδιά του, μεγαλώνοντας, φτάσουν σε ένα τέτοιο επίπεδο πνευματικό. Οι ώρες έλειπα από το σπίτι ήταν ακριβώς οι ώρες της δουλειάς. Ήμουν σπιτόγατος, μετά γύρναγα και ήμουν με τα παιδιά μου. Σίγουρα όμως οι ώρες της δουλειάς είναι πολλές και μου έλειψαν κάποια πράγματα. Γι’ αυτό και πολλές φορές σκέφτομαι, αν μπορούσε να γίνει για μέρα, να ξαναγίνουν τεσσάρων ή πέντε χρονών, να κάθομαι στον καναπέ για να είμαι στο ίδιο ύψος με αυτά, να τα αγκαλιάσω και μετά ας ξαναμεγαλώσουν» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γρηγόρης Βαλτινός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη.