Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Το μάρκετινγκ κάνει καλό στον Πάνο Βλάχο, αν ήταν στα αζήτητα θα του έλεγα κάνε το»

Γρηγόρης Βαλλιανάτος

"Πάντως, είναι εκτός της πεπατημένης τραγουδιστικής, καλλιτεχνικής του δημιουργίας. Δεν είναι ο Πανούσης ο Πάνος Βλάχος", λέει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αναφέρθηκε στους στίχους που είπε ο Πάνος Βλάχος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε και σχολίασε με το δικό του τρόπο τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει.

«Είμαι απόλυτα εναντίον της ποινικοποίησης της σάτιρας, εκτός βέβαια από τη ρητορική μίσους. Δεν είναι ευδιάκριτο το όριο. Τα τραγούδια μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Υπάρχουν και κάποιοι που ξύπνησαν μια μέρα και κάνουν σάτιρα και δεν μπορούν και να την υπερασπιστούν.

Έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται γιατί αυτό θυμίζει σάκο νεκρών. Αυτό είναι κάτι πολύ βαρύ, όμως υπάρχει και το μάρκετινγκ. Το μάρκετινγκ κάνει καλό στον Πάνο Βλάχο γιατί κάθε δημοσιότητα είναι καλή. Ως επικοινωνιολόγος, αν ήταν στα αζήτητα θα του έλεγα κάνε το, για να σε βρίσουν και να πουλήσεις. Δεν εννοούσα ότι αυτός είναι στα αζήτητα», είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

«Πάντως, είναι εκτός της πεπατημένης τραγουδιστικής, καλλιτεχνικής του δημιουργίας. Δεν είναι ο Πανούσης ο Πάνος Βλάχος», τόνισε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.