Γρηγόρης Ψαριανός: «Το χασίς κανονικά θα έπρεπε να είναι ελεύθερο, όπως το αλκοόλ»

«Εγώ είμαι κατά του γάμου και των ετεροφυλόφιλων...»

Με αφορμή τη χθεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή «Τί νέα;» ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και τα «Καλημερούδια» για το σύμφωνο συμβίωσης, την Εκκλησία και σημείωσε μεταξύ άλλω πως το χασίς πρέπει να είναι ελεύθερο όπως το αλκοόλ.

«Εγώ είμαι κατά του γάμου και των ετεροφυλόφιλων. Εγώ λέω να καταργηθεί ο γάμος γενικώς. Υπάρχουν διάφοροι που λένε α θεσπιστεί ο γάμος για τους ομοφυλόφιλους. Αν το επιλέγουν και θέλουν αν το κάνουν, αν έχουν ρωτήσει και οι πληροφορίες που πήραν για το γάμο είναι θετικές, ας το κάνουν.

«Δε θέλω να σχολιάσω διάφορες μαλ… που λένε διάφοροι άθλιοι τύποι. Μη με βάλεις σε αυτό το λούκι τώρα. Είτε είναι μαύρες ρόμπες, είτε άσπρες μπλούζες.»

Είναι ντροπή για την Ελλάδα να μην έχει αποτεφρωτήρια. Να υπάρχει μία Εκκλησία που είναι λίγο τζιχαντιστές οι τύποι στη βασική λογική τους. Είναι βαθύτατα συντηρητικοί άνθρωποι, όχι μόνο η Εκκλησία και οι θρησκευόμενοι, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού. Έχει έναν βαθύ συντηρητισμό. Έχει ένα θρησκευτικό τζιχαντισμό. Υπάρχουν μερικοί τύποι, θρησκευόμενοι, ιεράρχες, που καταχεριάζουν και βρίζουν τους ομοφυλόφιλους. Λένε και χοντράδες. Είναι οι ίδιοι όχι ομοφυλόφιλοι… είναι αδερφές του κερατά.

Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που εκδηλώνονται οι ίδιοι με έναν τρόπο πάρα πολύ φτηνιάρικο, δυσφημίζοντας το αναφέρετο δικαίωμα οποιουδήποτε ανθρώπου να επιλέγει σεξουαλικό σύντροφο και τρόπο που ασκεί τα σεξουαλικά του δικαιώματα.

Δεν υπάρχει η έννοια ναρκωτικά, υπάρχει η έννοια εξαρτησιογόνες ουσίες. Υπάρχουν ουσίες που απαγορεύονται ως ναρκωτικά, ενώ δεν είναι εξαρτησιογόνες ουσίες, όπως η φούντα, που προκαλεί ψυχολογικό εθισμό, όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, το γήπεδο, το μπάσκετ, η Εκκλησία. Το χασίς κανονικά θα έπρεπε να είναι ελεύθερο. Όποιος θέλει αγοράζει, όποιος δε θέλει δεν αγοράζει. Όπως είναι το αλκοόλ.»

https://www.youtube.com/embed/fZaW3bno0hE