Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Με την αδερφή μου την Άννα, δε μιλάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια!»

Γρηγόρης Μπιθικώτσης

"Ο πατέρας μου έλεγε “θεωρώ το γιο μου φυσικό διάδοχο και συνεχιστή μου!”"

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «Πρωινό», ο  Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον πατέρα του, Γρηγόρη, τη συνέχιση της καλλιτεχνικής του κληρονομιάς, αλλά και για την κόντρα του ανάμεσα στην αδερφή του.

«Έχω τον γιο μου, τον Γρηγοράκη, ο οποίος είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Τώρα κοντεύει τα 10. Είμαι πολύ περήφανος μπαμπάς γιατί είναι ένα καλό παιδί. Έβγαλα το γιο μου Γρήγορη, εγώ το πήγα σωστά γιατί έβγαλα το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου το χάλασε γιατί έβγαλε εμένα το ίδιο όνομα με εκείνον, ήθελε πάντα όταν φύγει απ’ τη ζωή, ένας Γρηγόρης να γυρίσει σπίτι. Ήταν δύσκολο με αυτό το όνομα να κάνω καριέρα στο τραγούδι, γιατί ο κόσμος αμέσως κάνει μια σύγκριση αν είσαι καλύτερος απ’ τον πατέρα σου ή όχι! Είναι τελείως άδικο και άτομο, οποιονδήποτε και συγκρίνεις με τον Μπιθικώτση θα χάσει. Με άγχωνε αυτό, αλλά πλέον το συνήθισα!

Την πρώτη φορά που τραγούδησα μπροστά στον πατέρα μου ήμουν 22, του είπα “τα άλογα”, έλαμψε και μου είπε “είσαι τραγουδιστής!”. Ντρεπόμουν να πω στον πατέρα μου ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής. Θυμάμαι περνούσαν από το σπίτι τραγουδιστές και όταν κάτι άκουγε που δεν του άρεσε έλεγε “συγγνώμη δεν κανείς, ασχολήσου με κάτι άλλο!”. Ο πατέρας μου την πρώτη φορά που τραγούδησα σε μαγαζί ήταν στο πρώτο τραπέζι, μου είχαν κοπεί τα πόδια και τα χέρια, έτρεμα! Κάποια στιγμή ανέβηκε στην πίστα και μου είπε “μη μασάς, τραγούδα!”. Για το post που έκανε η αδερφή μου η Άννα για το αφιέρωμα που έγινε στον πατέρα μου, ο καθένας άνθρωπος είναι ελεύθερος να σχολιάζει ό,τι θέλει. Δεν υπάρχει κόντρα με την αδερφή μου την Άννα, δε μιλάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όχι όμως ότι έχουμε καυγαδίσει. Άλλωστε και ο πατέρας μου δεν είχε σχέσεις τα τελευταία χρόνια μαζί της, έτσι επιθυμούσε. Υπάρχει μια διαθήκη του πατέρα μου την οποία εγώ την ακολουθώ κατά γράμμα! Ο πατέρας μου έλεγε “θεωρώ το γιο μου φυσικό διάδοχο και συνεχιστή μου στα καλλιτεχνικά μου δρώμενα”. Πολύ καιρό δεν είχα αντιδράσει με πράγματα που γινόντουσαν, αλλά κάποια στιγμή ξεχείλισε το ποτήρι και έστειλα το εξώδικο στην αδερφή μου. Στην κηδεία του πατέρα μου ένας δημοσιογράφος έλεγε ότι σφαζόμασταν για τα λεφτά πάνω από το φέρετρο. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν τον βρήκα μετά από δύο χρόνια και του έριξα μια κανάτα νερό σε ένα εστιατόριο.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!