Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Είπε «όχι» στο Survivor – «Μπορεί στο μέλλον»

Γρηγόρης Μπιθικώτσης

"Δεν θα μπορούσα να αφήσω τη γυναίκα μου με ένα παιδάκι πέντε ημερών και να φύγω. Αν το timing ήταν διαφορετικό, τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε διαφορετικά", δηλώνει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είναι ένα από τα πρόσωπα που η Acun Medya, όπως σας είχαμε γράψει στο zappIT, θέλει πάρα πολύ για τον φετινό κύκλο του Survivor. Ωστόσο, είχαμε επισημάνει πως για τον ίδιο ο ερχομός της κόρης του μέσα στον Δεκέμβρη είναι ο λόγος που ίσως δεν θα του επιτρέψει να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στο Happy Day, στην παρούσα φάση δεν θα πάει στο Survivor, δεν απέκλεισε, όμως, το ενδεχόμενο να τον δούμε στο μέλλον…

«Δεν έχει νόημα να σας πω αν έγινε ή δεν μου έγινε πρόταση γιατί δεν υφίσταται να πάω. Για να το λέτε, σίγουρα θα έχει υπάρξει κάτι.

Σίγουρα οποιαδήποτε σημαντική πρόταση που μπορείς να την σκεφτείς γιατί μπορείς να προσφέρεις στην οικογένειά σου, ειδικά όταν έρχεται και ένα νέο μέλος τώρα. Αλλά δεν θα μπορούσα να αφήσω τη γυναίκα μου με ένα παιδάκι πέντε ημερών και να φύγω. Αν το timing ήταν διαφορετικό, τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε διαφορετικά και κανείς δεν ξέρει, μπορεί στο μέλλον να υπάρξει…», λέει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.