Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Αν ζούσε ο πατέρας μου θα έσπαγε τις τηλεοράσεις με τα talent shows»

Γρηγόρης Μπιθικώτσης

«Στο Survivor δεν πήγα γιατί δεν τα πάω καλά με τα ποντίκια και γιατί προτιμώ την καλοπέραση», είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε συνέντευξη ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον πατέρα του.

«Όταν πρωτοέγινα τραγουδιστής και με άκουσε ο πατέρας μου, μου είπε ότι έχω τρία κακά: είμαι όμορφος, έχω καλή φωνή και με λένε Μπιθικώτση. Αν ζούσε σήμερα θα ήταν νευριασμένος με το πώς εξελίσσεται η μουσική. Θα έσπαγε τηλεόρασεις τα talent shows γιατί δεν ήθελε να ταλαιπωρούνται τα νέα παιδιά που έχουν όνειρα. Δεν θα πήγαινα με τίποτα να γίνω κριτής γιατί ακόμα κρίνομαι», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είπε στη συνέχεια: «Στο Survivor δεν πήγα γιατί δεν τα πάω καλά με τα ποντίκια και γιατί προτιμώ την καλοπέραση. Είναι πιο δύσκολο να κάνεις καριέρα όταν έχεις έναν πατέρα με τεράστια ιστορία. Δεν θέλω ο γιος μου να ασχοληθεί με το τραγούδι γιατί ο χώρος έχει πολλές δυσκολίες».