Γρηγόρης Μπάκας: «Στις 12 τελείωσε η εκπομπή, στις 11.59 δήλωσα παραίτηση από το Star»

Γρηγόρης Μπάκας

"Έμεινα 3 μήνες στην Κύπρο και δεν πέτυχε" δήλωσε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Για την απόφαση που είχε πάρει να αποχωρήσει από το Star και να συνεργαστεί με τον Αντρέα Γεωργίου στην Κύπρο και τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία μίλησε ο Γρηγόρης Μπάκας στο The 2night Show.

«Έφυγα ένα πρωί από το Star στην Φωλιά των Κου Κου, αλλά θέλω να αποτύχω επιχειρώντας. Κάνω διαφορετικά πράγματα. Μου έδωσε την ευκαιρία ο Αντρέας Γεωργίου να πάω στην Κύπρο ως project manager σε ένα κανάλι που θα γινόταν στο You Tube με πέντε διαφορετικές εκπομπές που θα είχα αναλάβει εγώ. Μεγάλη ευκαιρία και πολύ καλά τα χρήματα. Στις 12 τελείωσε η εκπομπή, στις 11.59 τους είπα φεύγω. Δήλωσα παραίτηση. Δεν το ήθελαν, αλλά δεν προσπάθησα να ακούσω τι θα πούνε γιατί ίσως να άλλαζα γνώμη» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Μπάκας.

«Έμεινα 3 μήνες στην Κύπρο και δεν πέτυχε. Είχα μεγάλο θέμα με την κόρη μου, την Εμμανουέλα. Ήταν στο peak του covid, που δεν μπορούσα να πάω να την δω, ούτε εκείνη να έρθει με την Κάτια γιατί με την Κάτια είμαστε χωρισμένοι, αλλά έχουμε από τις καλύτερες σχέσεις. Ένιωσα να είμαι εγκλωβισμένος μακριά από το παιδί μου. Τα είπαμε με τον Αντρέα και τον Κούλη κι έφυγα και μετά υπέγραψα στον κύριο Κοκλώνη» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Μπάκας.