Γρηγόρης Μπάκας: «Ένιωσα άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί είχα και το παιδί μου εκεί»

Γρηγόρης Μπάκας

"Το λήξαμε εκεί κι έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση" ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Ο Γρηγόρης Μπάκας φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα ρεπορτάζ που έχει κάνει μέσα στην 23χρονη πορεία του. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο, που τον ενόχλησε.

«Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και με σεβασμό… Χωρίς να περιαυτολογώ. Θέλεις να μου μιλήσεις; Θα μου μιλήσεις. Δεν θέλεις; Θα ζητήσω από τον οπερατέρ να κλείσει την κάμερα. Δεν είναι σωστό να έχεις τέτοια αντίδραση από την στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα του lifestyle που ξέρεις κάτι; Σε κάνω, δεν σε κάνω, τα ίδια θα πάρω. Χάρη σου κάνω κι έρχομαι εκεί, δεν μου κάνεις χάρη» είπε ο Γρηγόρης Μπάκας.

«Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δεν ένιωσα άσχημα απέναντι σε εμένα γιατί από την στιγμή που πας σε κάποιον χωρίς να τον έχεις ενημερώσει, να του πεις ότι σε καταγράφω κι ότι ξέρεις πως θα είμαι εκεί, όλα παίζουν. Ένιωσα άσχημα γιατί είχα το παιδί μου εκεί και δεν πρόκειται να το ξανακάνω γιατί δεν ήθελα να δει αυτήν την συμπεριφορά. Τον ξαναπέτυχα. Δεν σήκωσα κάμερα. Ανέβηκα πάνω στο πάρκινγκ για να του δείξω ότι αν θέλω, θα τον κάνω, αλλά όπως σε σέβομαι, θέλω να με σέβεται. Το λήξαμε εκεί κι έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Μπάκας.