Γρηγόρης Γκουντάρας – Νάταλι Κάκκαβα: Η απάντηση στον Χάρη Βαρθακούρη

Γρηγόρης Γκουντάρας

Ποια είναι η νέα απάντηση που δίνει ο Χάρης Βαρθακούρης;

Από τη μία ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα και από την άλλη ο Χάρης Βαρθακούρης. Αυτές οι άβολες αναρτήσεις του τραγουδιστή και ειδικά μία που έκανε μαζί με τον φίλο του Γιώργο Λεμπέση, δεν αφήνει την κόντρα να καταλαγιάσει.

«Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα», τραγούδησε ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιώργος Λεμπέσης, διευκρινίζοντας ότι αυτό του ζητά στα social media ο κόσμος από την περασμένη Κυριακή. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε στο Χαμογέλα και πάλι: «Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλίμονο. Θα πω εγώ τώρα στον Βαρθακούρη τι θα ανεβάσει και τι θα κάνει»;

Η Νάταλι Κάκκαβα αρκέστηκε να πει από την πλευρά της: «Ο Χάρης έχει τόσο καταπληκτική φωνή που ότι και να τραγουδήσει εγώ θα κάτσω να τον ακούσω και να τον ευχαριστηθώ».

«Είναι ένα μήνυμα που πήρα πάρα πολλές φορές και κάναμε ένα βιντεάκι», τόνισε στην εκπομπή ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ για το Big Brother σχολίασε:

«Θεωρώ το περσινό, το δικό μας καστ, ήταν πιο ενδιαφέρον. Οι χαρακτήρες ήταν ένας κι ένας. Δεν είχα σκοπό να παρουσιάσω το Big Brother δεύτερη φορά, ακόμα κι αν μου πρόσφεραν γη και ύδωρ. Είναι ψυχοφθόρο και δεν θα άντεχα να το κάνω δεύτερη φορά».