Γρηγόρης Γκουντάρας για ΣΚΑΪ – Survivor: «Πέρσι δεν μπορούσες να πεις το παραμικρό, όσοι δουλεύουν εκεί ας μιλήσουν»

Γρηγόρης Γκουντάρας

"Αυτή είναι μια συνθήκη που τη βίωσα κι εγώ. Ίσχυε για όλες τις εκπομπές με εξαίρεση τον Νίκο Μουτσινά", αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τη δήλωση της Ναταλί Κάκκαβα για το Survivor All Star σχολίασε η παρέα του Super Κατερίνα. Ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας, με τον οποίο παρουσίαζαν πέρσι την εκπομπή «Όλα Γκουντ» στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο, υποστήριξε η θέση της παρουσιάστριας.

«Έχοντας περάσει την περσινή περίοδο στον ΣΚΑΪ και βλέποντας τη φετινή ολοκληρωτική αποδόμηση του Survivor από τα ίδια τα προγράμματα του σταθμού, πραγματικά εκπλήσσομαι. Πέρσι απαγορευόταν να ειπωθεί οτιδήποτε αρνητικό που θα το έβλαπτε. Πραγματικά σοκ», έγραψε χαρακτηριστικά μέσω Instagram η Ναταλί Κάκκαβα.

«Αυτή είναι μια συνθήκη που τη βίωσα κι εγώ. Μαζί της ήμουν κι εγώ, δεν ήταν η Ναταλί μόνη της. Αυτή είναι λοιπόν μία συνθήκη που βιώσαμε πέρσι και όποιος δουλεύει εκεί ας το πει», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Δεν ξέρω τι είναι το καλό ή το κακό για το Survivor αλλά πέρσι δεν μπορούσες να πεις το παραμικρό που θα αφορούσε ούτε καν στην υπόνοια spoiler. Πήγαινες by the book και βάσει όσων σου έλεγαν. Ίσχυε για όλες τις εκπομπές, με εξαίρεση ελαφρώς τον Νίκο, που είναι ένα δικό του κρατίδιο», τονίζει.

«Φέτος, λοιπόν, βλέπω το ίδιο το πρόγραμμα στο ίδιο κανάλι να αποδομείται από τις εκπομπές και τους παρουσιαστές του σταθμού. Το επιχείρημα ότι τα spoilers βοηθούν στην τηλεθέαση δεν ίσχυε πέρσι», σημειώνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.