Γρηγόρης Γκουντάρας για Γιώργο Λιάγκα: «Αθλιότητα αυτό που ειπώθηκε»

Γρηγόρης Γκουντάρας

"Δεν πρέπει να τα ακούμε αυτά, καλό είναι να μη λέγονται, είτε ισχύουν είτε όχι".

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας το πρωινό της Παρασκευής (17/5), όταν θέλησε να αναφερθεί στην αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη χθεσινή του εκπομπή. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έκανε λόγο για «κρίση» που φαίνεται να πέρασαν το προηγούμενο διάστημα στη σχέση τους ο Δημήτρης Σταρόβας και η Άννα Σταθάκη, την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο, έπειτα από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Ειπώθηκε μία αθλιότητα στον αέρα τη στιγμή που ο Δημήτρης έδινε μία μάχη. Δεν πρέπει να τα ακούμε αυτά, καλό είναι να μη λέγονται, είτε ισχύουν είτε όχι», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Όταν κάποιος δίνει τη μάχη του, δεν πρέπει να λέγονται αθλιότητες στον αέρα. Η Άννα ενοχλήθηκε αλλά αυτή τη στιγμή η καρδιά και το μυαλό της είναι με τον Δημήτρη», τόνισε ο παρουσιαστής του Alpha στη Super Κατερίνα.

Η Νάνσυ Αντωνίου «καρφώνει» τον Γιώργο Λιάγκα: «Τόσο ανεπίκαιρο το σχόλιό του για τον Δημήτρη Σταρόβα»

«Εγώ είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά. Ο Δημήτρης καταλαβαίνει τα πάντα. Του είπα: θέλει υπομονή, θα δεις ότι θα γίνεις καλά και θα βγάζεις τόσο γέλιο με αυτά που έχουν συμβεί. Κάναμε πολλή πλάκα», περιγράφει αμέσως μετά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.