Γρηγόρης Γκουντάρας: Επιστρέφει στην Κατερίνα Καινούργιου;

Γρηγόρης Γκουντάρας

"Με την Κατερίνα Καινούργιου είχα περάσει δύο υπέροχα χρόνια γιατί υπήρχε τρομερός αλληλοσεβασμός, καθαρό βλέμμα, μεγάλη χαρά όταν πήγαινα στη δουλειά", λέει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ενώ η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ βαδίζει προς ολοκλήρωση, ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρίσκεται στο επίκεντρο αρκετών σεναρίων για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Από την εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ελένη Μουστάκη συνάντησε τον παρουσιαστή το πρωί της Πέμπτης κι εκείνος απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις…

«Πολύ έντονη σεζόν και είδαμε πράγματα που δεν περιμέναμε να δούμε. Τρομερός ανταγωνισμός σε όλες τις ζώνες. Τίποτα δεν ειπώθηκε για το Όλα Γκουντ, θα δούμε τι θα γίνει. Είναι σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά σου με κέφι.

Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ για τα επόμενά μου βήματα θα φροντίσω να κάνω το καλύτερο για την οικογένειά μου. Αν προκύψει κάτι καλό θα το κάνω, αν δεν προκύψει δεν τρέχει και τίποτα, είμαι εδώ μάχιμος. Είναι εποχή που όλοι συζητούν, τα βάζεις όλα κάτω και παίρνεις την καλύτερη απόφαση. Αυτή τη στιγμή συζητώ τα πάντα, έχουμε χρόνο ακόμα, δεν είναι κάτι που θα με τρελάνει. Εγώ δεν τρελαίνομαι για την τηλεόραση, τρελαίνομαι για τη δουλειά μου», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, δεν έχω τέτοια προβλήματα και με την Κατερίνα είχα περάσει δύο υπέροχα χρόνια γιατί υπήρχε τρομερός αλληλοσεβασμός, καθαρό βλέμμα, μεγάλη χαρά όταν πήγαινα στη δουλειά. Αλλά όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή».