Γρηγόρης Γκουντάρας: «Αν έρθει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ θα με βρει εδώ;»

Γρηγόρης Γκουντάρας

"Κανείς δεν μπορεί να κριθεί και να βγει ένα συμπέρασμα όταν κάτι είναι ολοκαίνουριο και τελειώνει", λέει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα συνάντησαν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους έξω από τα πλατό και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή.

«Αισθανόμαστε ωραία γιατί οδεύουμε προς το τέλος, είμαστε υγιείς, μας περιμένουν τα παιδάκια μας, να πάμε κάπου να ξεκουραστούμε όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Όταν ρωτήθηκε για την Φαίη Σκορδά και το ενδεχόμενο να την δούμε στον ΣΚΑΪ, απάντησε ως εξής: «Αν έρθει η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ θα με βρει εδώ; 15 Ιουλίου λήγει το συμβόλαιό μας με τον ΣΚΑΪ».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν απάντησε για το δικό του επόμενο τηλεοπτικό βήμα και δήλωσε ανοιχτός σε προτάσεις. Κλείνοντας τον απολογισμό του δήλωσε:

«Κανείς δεν μπορεί να κριθεί και να βγει ένα συμπέρασμα όταν κάτι είναι ολοκαίνουριο και τελειώνει. Θέλει να σου πω πόσοι έκαναν μετά καριέρα και την πρώτη και την δεύτερη και την τρίτη χρονιά δεν πήγαιναν καλά; Είναι πολλά τα ονόματα».