Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι θα κάνει φέτος στον ΑΝΤ1;

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Πότε ξεκινάει ο παρουσιαστής;

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά φαίνεται πως θα ξεκινήσει φέτος η τηλεοπτική σεζόν. Πολλοί είναι οι παρουσιαστές που θα μπουν από τις αρχές του Σεπτέμβρη στην αρένα για να δώσουν την μάχη τους. Όπως είπε η Μάρτζυ Λαζάρου στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρατεύεται νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο. Μπαίνει στη μάχη με το The 2night Show, κανονικά στο πόστο του. Θα υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές για να ανανεωθεί το κόνσεπτ. Δεν αποκλείεται για το δεύτερο μισό της σεζόν να συζητήσεις και κάτι ακόμα.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 στις αρχές του καλοκαιριού για την ανανέωση της συνεργασίας του καναλιού με τον παρουσιαστή, ανέφερε τα εξής:

«Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects.Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας».