Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους, ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Είχα αυτοκτονικές τάσεις όταν έπαιρνα το φάρμακο. Μου έχει αφήσει κουσούρι αυτή η ιστορία», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για τη μάχη του με την παχυσαρκία μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην πιο τραγική νύχτα της ζωής του.

Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της»

«Τα τελευταία πέντε χρόνια περνάω δύσκολα, λόγω και των κιλών. Πριν από λίγες μέρες αποσύρθηκε από τον ΕΟΦ αυτό το φάρμακο που έπαιρνα και στέλνω ένα εξώδικο για το τι συνέβη με αυτό το φάρμακο σε εμένα. Με το φάρμακο αυτό θα έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους, ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πιαστώ από κάπου νομικά, γιατί στο φάρμακο αυτό αναγράφονταν όλες οι παρενέργειες. Μπήκα μέσα στο ραδιόφωνο και άρχισα να σπρώχνω κόσμο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στη συνέχεια: «Δεν μπορείς να φανταστείς τι πόνο έχει να κάνω αυτή την εκπομπή που περπατάω, ανεβαίνω και κατεβαίνω στα κατσάβραχα με αυτά τα κιλά. Στο δρόμο μού έχουν πει πολλές γελοιότητες “πώς έγινες έτσι;”, “είσαι σαν ελέφαντας”. Είχα αυτοκτονικές τάσεις όταν έπαιρνα το φάρμακο. Μου έχει αφήσει κουσούρι αυτή η ιστορία. Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας, γιατί εγώ είμαι παχύσαρκος, δεν ξέρει τι θα πει ταλαιπωρία».