Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Συλλυπητήρια στην Μάρα Ζαχαρέα»

Γρηγόρης Αρναούτογλου.

"Είναι αυτά τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η ζωή κι εννοείται ότι δεν αναφερθήκαμε σε τέτοιο θέμα" ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Επέστρεψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην late night ζώνη του ΑΝΤ1 και για την πρώτη εκπομπή έκανε την διαφορά, αφού ήταν για μισή ώρα live. Εκεί ο παρουσιαστής είχε την ευκαιρία να προλογίσει τους αποψινούς καλεσμένους, που θα ακολουθούσαν στο μαγνητοσκοπημένο κομμάτι της εκπομπής και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της πρώτης του καλεσμένης, η οποία ήταν η Μάρα Ζαχαρέα.

«Η πρώτη κυρία που κάνει ποδαρικό είναι η Μάρα Ζαχαρέα. Είναι αυτό που κάποιες φορές έρχονται παράξενες στιγμές που είναι μέσα στην ζωή. Όταν κάναμε την συνέντευξη, ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Από την συνέντευξη μέχρι σήμερα μεσολάβησε ο χαμός του μπαμπά της και σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, έγινε κι η ταφή.

Θέλω να πω συλλυπητήρια στην Μάρα Ζαχαρέα, σε όλη την οικογένεια. Είναι αυτά τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η ζωή κι εννοείται ότι δεν αναφερθήκαμε σε τέτοιο θέμα. Ουσιαστικά η Μάρα είναι με την καλή της καρδιά και διάθεση κι είμαι βέβαιος τώρα ότι περνά κάποιες δύσκολες στιγμές. Μάρα μου συλλυπητήρια από εμένα, όλη την ομάδα και την οικογένεια του ΑΝΤ1 για αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάς. Θα μείνουμε σε αυτήν την απολαυστική κουβέντα, που έγινε πριν από μία εβδομάδα» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.