Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ελένη Τσολάκη: «Όταν ήσουν σε πάνελ σπαταλήθηκες σε κουτσομπολιό της πλάκας»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Ίσως ήταν μια κακή περίοδος στη ζωή σου" υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μια ξεχωριστή συνομιλία με την καλεσμένη του, Ελένη Τσολάκη είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Και αυτό μιας και ο παρουσιαστής της βραδινής εκπομπής εστίασε στην τηλεοπτική της παρουσία στο πρόσφατο παρελθόν πριν αναλάβει η ίδια το τιμόνι στην παρουσίαση των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε αρχικά πως «νιώθεις εσύ πολλές φορές ότι είσαι αιχμηρή και μπορεί να πληγώνεις κάποιον με το σχόλιο σου; Ενώ δεν είναι αυτό το στιλ σου. Εσένα σε έχω σαν μια παρουσιάστρια που είσαι , ρε παιδί μου, σαν δροσερό νερό. Στο είχα πει κιόλας. Επειδή είσαι και μια τόσο όμορφη γυναίκα που αυτοσαρκάζεσαι και το έχουμε τόσο ανάγκη , νομίζω ότι σπαταλήθηκες κάποια στιγμή σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας. Μην αρχίσουμε να λέμε, τώρα, πότε. Ενώ είσαι τόσο ωραία παρουσιάστρια, κάνεις ωραίες συνεντεύξεις, κάνεις τα πάντα, όταν μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις να σχολιάζεις ή όταν η παρέα είναι λίγο… Τώρα, όμως, όχι. Τώρα είναι αλλιώς».

«Όταν όμως ήσουν σε πάνελ, μπορούσες να παρασυρθείς πολύ εύκολα και να γίνεις αιχμηρή ενώ δεν χρειαζόταν εσύ συγκεκριμένα να το κάνεις» πρόσθεσε ο παρουσιαστής για να αποκριθεί η Ελένη Τσολάκη ως εξής. «Θα σου πω. Δεν θέλω να δικαιολογείσαι των εαυτό μου και να ξέρεις ότι όλα τα χρόνια στο τέλος της ημέρας, το βράδυ που έπεφτα να κοιμηθώ, πάντα είχα στο μυαλό μου αν έχω πειράξει κάποιον ή αν έχω πει κάτι που αυτόν που αφορούσε και το είδε από το σπίτι μπορεί και να αισθάνθηκε άβολα. Γιατί το έχω νιώσει και γω αυτό πάρα πολλές φορές, συνεχίζω και το νιώθω ακόμα και είναι κάτι που δεν θέλω να προκαλώ στους άλλους».

«Εκείνα τα πρώτα χρόνια, στα οποία φαντάζομαι ότι μιλάς γιατί τα τελευταία 5 – 6 είμαι σχεδόν μόνη μου, ήταν και λίγο διαφορετικά τα πράγματα στην τηλεόραση» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια για να επανέλθει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δηλώνοντας, «για ποια χρόνια λες; για ποια εποχή μιλάς γιατί τα τελευταία χρόνια το ίδιο είναι. Εντάξει, έχουν συμβεί πολλά, ωραία. Επειδή θα πρέπει να γίνω συγκεκριμένος και δεν θέλω, αλήθεια σου το λέω, προσπαθώ να μην γίνω. Ίσως ήταν μια κακή περίοδος στη ζωή σου».

«Υπάρχει μια κάστα ανθρώπων στην τηλεόραση που μπορούν να γίνονται, δεν θέλω να πω τη λέξη κακή αν και υπάρχουν κάποιοι που είναι κακοί γιατί είναι κακοί μέσα τους, επί τούτου σκληροί στην κριτική τους αλλά τους πάει και είναι αυτό το μέταλλο τους. Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία που, για να επιβιώσει στην όλη διαδικασία ενός πάνελ, γίνονται σκληροί αλλά δεν το έχει το κάρμα τους. Δεν το έχει το μέταλλο τους να γίνονται σκληροί και αυτό χτυπάει πολύ. Γιατί από τον σκληρό το περιμένεις, αυτή είναι η προσωπικότητα του, από μια κοπέλα όμως δεν το περιμένεις και δεν το θέλεις μπορώ να πω» υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show της Τετάρτης στον ΑΝΤ1.