Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με την Ζέτα μας συνδέει φιλία, σας ζητώ συγγνώμη… δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει καλύτερα ή αν αποφασίσει η Ζέτα να μιλήσει μόνη της όποτε θέλει" ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Ζέτα Μακρυπούλια.

Συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να ρωτήσει την Ζέτα Μακρυπούλια για τα προσωπικά της και τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς τους δένει μία φιλία πολλών ετών.

«Πριν σε αποχαιρετίσω, θέλω να πω κάτι και να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Με την Ζέτα, επειδή μας συνδέουν πολλά πράγματα φιλίας, δεν μπορώ να της κάνω ερωτήσεις για τα προσωπικά της, οπότε σας ζητώ συγγνώμη. Δεν είμαι ο κατάλληλος από εμένα να μάθετε, αν θέλει κάποιος να την ρωτήσει κάτι. Μπορεί να λέτε Γρηγόρη γιατί δεν ρωτάς, τι έχει γίνει, χώρισε» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται τι έγινε, ο Μιχάλης και τα λοιπά. Λοιπόν δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει καλύτερα ή αν αποφασίσει η Ζέτα να μιλήσει μόνη της όποτε θέλει. Απλά για να είμαι κι εγώ ειλικρινής με τους τηλεθεατές» σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.