Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντεψα να καταστρέψω τη ζωή μου με τα φάρμακα» – Γιώργος Λιάγκας: «Όταν πήρα κιλά μου είπαν να κόψω το φαγητό»

Γιώργος Λιάγκας

"Τόσα χρόνια με ζυγίζουν με τα μάτια ο κόσμος και μου το λένε".

Τις δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα κιλά του, σχολίασαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα προσωπικά του βιώματα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Από τότε που ζω όλη αυτή την ιστορία με τα κιλά, τι πρέπει να πω εγώ με όσα έχω περάσει. Με όλα όσα έχω βιώσει από τότε που έχω παχύνει, θα μπορούσα να έχω γράψει βιβλίο. Κόντεψα να καταστρέψω τη ζωή μου με τα φάρμακα. Όταν βάζεις κιλά, πέρα από τα θέματα υγείας, η ζωή σου μπορεί να αλλάξει δραματικά. Από τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων μέχρι την απέλπιδα προσπάθεια να τα χάσεις. Κάπου το political correct μπαίνει αντίθετα ακριβώς, απέναντι από τον κριτικό τρόπο σκέψης».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Άλλο είναι το πόσο προσβάλλω έναν άνθρωπο, είτε είναι χοντρός, ψηλός, διαφορετικός. Είναι θέμα ευγένειας και ηθικής. Από εκεί και πέρα μην φτάσουμε στο άλλο άκρο, να ντρεπόμαστε να πούμε σε έναν άνθρωπο που αγαπάμε: “Μεγάλε πρόσεχε γιατί έχεις παχύνει πολύ. Όχι δεν είσαι ωραίος, αλλά θα δημιουργηθούν προβλήματα σε κάποια ηλικία. Τον αφήνει τον άλλον δεν του το λες μην τον στεναχωρήσεις και μια μέρα πεθαίνει και λες: “Τον έβλεπα να παχαίνει και δεν το έλεγα”».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε: «Όταν είχα πάρα πάρα πολλά κιλά κάποια στιγμή, τότε με πιάσανε 2-3 φίλοι και μου είπαν: “Έλα μεγάλε, κόφτο λίγο. Και λέω ρε γα…ο έχουν δίκιο”. Έτσι χτύπησε το καμπανάκι και έκανα δίαιτα. Δεν με αφορούν τα social media. Ο κάθε ταλαίπωρος βγαίνει και λέει το μακρύ και το κοντό του πίσω από την ανωνυμία του βρίζει κάθε μέρα όποιον δεν γουστάρει. Το θέμα είναι όταν βγαίνω εγώ επωνύμως και αναφέρομαι στον Αρναούτογλου, στον Περρή, το πώς μιλάω. Τόσα χρόνια με ζυγίζουν με τα μάτια ο κόσμος και μου το λένε».