Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κλείνει ο πρώτος κύκλος του The 2night Show»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Αυτή είναι η τελευταία μέρα που μας βλέπετε για το 2022" τονισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για τελευταία φορά ήρθε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το The 2night Show στον ΑΝΤ1, μιας και θα ακολουθήσει μια μεγάλη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Κατ’ επέκταση η αγαπημένη βραδινή εκπομπή θα επανέλθει τη νέα χρονιά στο πρόγραμμα του σταθμού.

Έτσι, στην έναρξη του νέου The 2night Show, ο παρουσιαστής θέλησε να πει δυο λόγια καρδιάς στους τηλεθεατές. «Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η τελευταία μέρα που μας βλέπετε για το 2022. Μια πολύ σημαντική ημέρα, για να ξεκινήσουμε από τα σοβαρά, μιας και είναι η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Μια μέρα που δεν πρέπει να την ξεχνάμε και είναι αυτό που λέω πάρα πολλές φορές σε πολύ σημαντικές στιγμές της χρονιάς, που η εκπομπή τυγχάνει να είναι στον αέρα, να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Να μαθαίνουμε τι ακριβώς συνέβη, τι έγινε, πόσοι πάλεψαν για την δημοκρατία, έχασαν την ζωή τους για την δημοκρατία για να μπορούμε σήμερα να λέμε ότι θέλουμε, όπως το θέλουμε και τη στιγμή που το θέλουμε. Μεγάλος σεβασμός και μια μεγάλη υπόκλιση για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και αγωνίστηκαν για αυτήν την ημέρα και για αυτή την εξέγερση στο Πολυτεχνείο».

«Είμαστε στην τελευταία μας εκπομπή για το 2022. Σήμερα κλείνει ο πρώτος κύκλος του ’22 με το ’23, ξεκινάει το Μουντιάλ και δεν θα τα πούμε τηλεοπτικά στο The 2night Show. Θα τα λέμε όμως τηλεοπτικά στον Εκατομμυριούχο και το The 2night Show θα επιστρέψει πρώτα ο Θεός στις αρχές του Γενάρη και τότε θα ετοιμάσουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά όσο γίνεται πιο ανανεωμένοι. Μέχρι τότε όμως έχουμε να ζήσουμε πολύ ωραίες στιγμές εδώ στο Μουντιάλ. Το μυαλό των περισσοτέρων ποδοσφαιρόφιλων είναι εκεί και για πρώτη φορά θα το ζήσουμε χειμώνα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.