Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη αντίδραση στο αιχμηρό σχόλιο του Ηλία Μαμαλάκη

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Το 2008 έσπασα το συμβόλαιο και σηκώθηκα και έφυγα, γιατί δεν ένιωθα καλά. Αν το ξανανιώσω, θα το ξανακάνω", εξομολογείται ο παρουσιαστής.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μιλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του «The 2Night Show», ρωτήθηκε για το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης για το reality μαγειρικής που είχε αναλάβει ο ίδιος πριν χρόνια, ενώ αναφέρεται και στον ανταγωνισμό.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Να ‘ναι καλά ο Ηλίας, τον εκτιμώ ιδιαίτερα», απαντά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το σχόλιο του γνωστού σεφ.

«Πάντα με αγχώνει ο ανταγωνισμός, γιατί κάνω πρωταθλητισμό και πάντα το παλεύω. Τη νίκη την κάνει σημαντική ο αντίπαλος, αλλιώς δεν έχει καμία σημασία. Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάζω κάθε πρωί», επισημαίνει ο παρουσιαστής για την τηλεοπτική του πορεία.

Θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά:

«Το έκανα το 2008. Σηκώθηκα και έφυγα για έναν χρόνο, γιατί δεν ένιωθα καλά. Νομίζω ότι είμαι από τους μοναδικούς παρουσιαστές που «έκοψα» το συμβόλαιό, γιατί δεν ήμουν καλά. Το σταμάτησα μόνος μου. Αν το ξανανιώσω, θα το ξανακάνω».

Τέλος, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ο «Εκατομμυριούχος» να μετακινηθεί από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρόγραμμα, ο παρουσιαστής ρίχνει ξεκάθαρα το μπαλάκι στον ΑΝΤ1, λέγοντας: «Εγώ κάνω τα γυρίσματα όπως πρέπει να τα κάνω, από ‘κει και πέρα ό,τι αποφασίσει ο ΑΝΤ1».