Γρηγόρης Αρναούτογλου για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega: «Ξέρει καλύτερα για ποιον λόγο το κάνει»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Δεν ξέρω τι θα κάνει, δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτώ επαγγελματικά. Θα μου απαντήσει, αλλά δεν θα της το έκανα ποτέ" δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τo τέλος της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Ό,τι αποφασίσει ο κάθε άνθρωπος ότι είναι καλύτερο να κάνει. Ας αποφασίσει τι θα κάνει, επαγγελματίας είναι και ξέρει καλύτερα για ποιον λόγο το κάνει. Δεν σχολιάζω καθόλου συναδέλφους γιατί νιώθω με την Ελένη συνάδελφος, μετά από 35 χρόνια που είμαστε παρέα μαζί. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει, τι νιώθει και τι αποφασίζει. Δεν μπορώ εγώ να σχολιάζω χωρίς να ξέρω» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης και βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν και πάρα πολλοί λίγο έμειναν στο να κάνουν πολλά χρόνια και διαφορετικές εκπομπές. Υπάρχει μία έλλειψη παρουσιαστών από την ελληνική τηλεόραση και μην μου πεις κανείς ότι δεν δοκιμάζονται παρουσιαστές. Ειδικά τα τελευταία χρόνια βλέπαμε 8-10 άτομα που έρχονταν από το διαδίκτυο» συνέχισε.

«Δεν ξέρω τι θα κάνει, δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτώ επαγγελματικά. Θα μου απαντήσει, αλλά δεν θα της το έκανα ποτέ. Να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για εκείνη, όλα να πάνε καλά και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της, Αυτό είναι το πιο σημαντικό» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.