Γρηγόρης Αρναούτογλου για Survivor: «Είναι παιδική χαρά»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Είχαν συμβεί απίθανα γεγονότα τότε, οι άνθρωποι τραυματιζόντουσαν. Δεν έχει καμία σχέση, είναι δύο διαφορετικές εποχές" αναφέρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το Survivor.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και για τη γνώμη του για το φετινό Survivor All Star.

«Όχι, δεν με πήρε ακόμα τηλέφωνο ο Νίκος. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι πια με τον Νίκο όσον αφορά αυτό. Χαίρομαι να πηγαίνει καλά, ξέρω το ταλέντο του, τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν παρουσιαστή… αλλά έχουμε χαθεί γι’ αυτό το πράγμα» δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είναι δικαίωμά του, δεν έχει καμία σημασία. Όμως εγώ πρέπει να είμαι ειλικρινής όσον αφορά τα συναισθήματα που έχω για τον Νίκο επί προσωπικού. Επί επαγγελματικού θα κάτσω να τον δω κάθε μεσημέρι, όταν κάνει κάτι» ξεκαθαρίζει στη συνέχεια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν ο παρουσιαστής του πρώτου Survivor που προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2003 και γι’ αυτό ακριβώς ζητήθηκε η άποψή του για τη σύγχρονη βερσιόν του reality επιβίωσης.

«Έχουν διαφορά όλα με το τότε, η λογική του πώς ήταν τότε τα πράγματα. Αν κάνετε μία αναδρομή στο πώς ήταν το Survivor το 2003, θα πείτε ότι αυτό τώρα είναι παιδική χαρά. Είχαν συμβεί απίθανα γεγονότα τότε, οι άνθρωποι τραυματιζόντουσαν. Πρέπει να ρωτήσετε τους τότε παίκτες. Είχε γίνει χαμός. Δεν έχει καμία σχέση, είναι δύο διαφορετικές εποχές» αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για το Survivor All Star.

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκφράζεται για ακόμη μία φορά με θετικά σχόλια προς τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό. «Εγώ έλεγα τα καλύτερα για τον Λιανό πριν τον ανακαλύψουν», σημειώνει.