Γρηγόρης Αρναούτογλου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Του ζήτησα συγνώμη, έπρεπε να τον δω πρώτα και μετά να σχολιάσω»

Φάρμα

"Στα reality πρέπει να δημιουργήσεις καταστάσεις και συναισθήματα. Αυτή είναι μία ιδιαίτερη τεχνική και τη γνωρίζει μία ειδική κατηγορία ανθρώπων", τονίζει ο παρουσιαστής.

Την άποψή του για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την παρουσία του στη «Φάρμα» του Star εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 παραδέχθηκε πως έκανε λάθος στην κριτική που έκανε εκ των προτέρων για την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου, αποκαλύπτοντας πως του ζήτησε συγνώμη.

«Ήταν καταπληκτικό το τρέιλερ που έκανε, ήταν φανταστικός, φοβερά άνετος. Μπορεί να παίρνει και το βραβείο της χρονιάς. Στη Φάρμα τον είδα πάρα πολύ λίγο, έκανα ένα ζάπινγκ κάποια στιγμή», δηλώνει στην κάμερα του Super Κατερίνα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Η έννοια του παρουσιαστή σε ένα reality είναι να προσπαθεί να βγάλει πράγματα μέσα από αυτά που συμβαίνουν. Ειδικά στα reality κάποιες φορές ίσως πρέπει να «γεννήσεις», να δημιουργήσεις καταστάσεις και συναισθήματα. Αυτή είναι μία ιδιαίτερη τεχνική και τη γνωρίζει μία ειδική κατηγορία παρουσιαστών», επισημαίνει.

«Αυτή ήταν η μόνη μου ένσταση στην αρχή, αν και του ζήτησα συγνώμη στη συνέχεια, γιατί έπρεπε πρώτα να τον δούμε τον άνθρωπο και μετά να τον κρίνουμε», διευκρινίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν είναι όλα: πάμε να παρουσιάσουμε κάτι. Πιστεύω ότι στο κομμάτι της παρουσίασης θα πρέπει να υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω. Ο Λεωνίδας είναι γλυκύτατος, σε τραβάει. Ας τον αφήσουμε να δούμε», σημειώνει στην τοποθέτησή του για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.