Γρηγόρης Αρναούτογλου – Φινάλε για το The 2night Show: «Χωρίς πολλά λόγια, ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

The 2night Show, όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην αυλαία της βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Για τελευταία φορά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στη μικρή μας οθόνη, με το The 2night Show του ΑΝΤ1, ήρθε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης. Μάλιστα, όπως όλη αυτή την εβδομάδα, η εκπομπή παρουσίασε ιδιαίτερες στιγμές από τις συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να πει δυο λόγια καρδιάς ο παρουσιαστής στα τελευταία λεπτά.

Ειδικότερα, μερικά λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, την ροή των αποσπασμάτων από παλαιότερες συνεντεύξεις διαδέχθηκε ο «νέος» Γρηγόρης Αρναούτογλου σημειώνοντας λιτά και καθ’ όλα περιεκτικά τα εξής. «Κυρίες και κύριοι, θέλω να σας πω, χωρίς πολλά λόγια, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Υπέροχη χρονιά, περάσαμε καταπληκτικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν να έρθουν, να ανοίξουν την καρδιά τους και να πουν όλα αυτά που θέλουν».

«Εύχομαι, πρώτα ο Θεός, να είμαστε καλά να επιστρέψουμε εδώ για να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο The 2night Show και πολλές ιδέες που έχουμε σκεφτεί. Τα meetings είναι αλλεπάλληλα, τα κάνουμε όλον αυτόν τον μήνα για να γυρίσουμε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για τον ανταγωνισμό που θα γίνεται πραγματικά χαμός. Μέρες και νύχτες δουλεύουμε εδώ γιατί δεν θέλουμε να είμαστε απροετοίμαστοι. Έχουμε ετοιμάσει καταπληκτικά πράγματα».

«Δεν έχουμε ετοιμάσει τίποτα, πλάκα σας κάνω! Δεν ξέρω και αν θα προλάβουμε να ετοιμάσουμε κάτι αλλά πάμε να γυρίσουμε τώρα με το καλό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να ρίξει και επίσημα αυλαία το The 2night Show για τη φετινή σεζόν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».