Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω ανάγκη να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη»

΄Γρηγόρης Αρναούτογλου

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον αέρα της εκπομπής του.

Με μια συγνώμη καρδιάς επέλεξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να ανοίξει το The 2night Show της Δευτέρας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ζώων. Μια συγνώμη για όλα όσα κάνουμε εμείς οι άνθρωποι καθημερινά σε βάρος της φύσης και βεβαίως των ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έχω ανάγκη να ζητήσω, προσωπικά εγώ και ίσως δισεκατομμύρια άνθρωποι, μια μεγάλη συγνώμη σε αυτό που κάνουμε στον πλανήτη και σε αυτό που έχουμε κάνει στο σπίτι όλων μας. Γιατί νομίζω πως λίγο εμείς οι άνθρωποι έχουμε ξεφύγει και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η πάρτη μας».

«Μακάρι να μπορούσαν να μιλήσουν και να τα καταλάβουμε τα ζώα, αν και βέβαια μας στέλνουν τα μηνύματα τους πάρα πολλές φορές. Μια τέτοια όμως μέρα, αυτό που νιώθω εγώ είναι να πω μια μεγάλη συγνώμη. Ξέρω ότι μπορεί να μην με ακούνε, ξέρω ότι το σύμπαν μπορεί κάποια στιγμή να κάνει απίθανα πράγματα αλλά το νιώθω» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show.

«Τα έχουμε κάνει μαντάρα πραγματικά και αν πέρναμε μερικά μαθήματα από τα ζώα νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερα για εμάς τα πράγματα. Σε αυτό τον πλανήτη που κοντέυουμε να τον καταστρέψουμε».