Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα, δεν πίστεψε ότι δεν ήξερα πως θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Δημοσιεύθηκε, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να της εξηγήσω" δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για τον τρόπο που λειτουργούσαν παλιότερα τα περιοδικά σε σχέση με τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν και τη δικαστική περιπέτεια που είχε με την Ελένη Μενεγάκη, όταν ο δημοσιογράφος ήταν διευθυντής περιοδικού. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και σε όσα έχει βιώσει ο ίδιος στο παρελθόν με τους paparazzi.

«Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα όταν κοιμούνται έξω από το σπίτι σου αυτοκίνητα για να περιμένουν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγεις ή θα μπεις. Εμείς κρυβόμασταν στα πίσω καθίσματα, μπαίναμε από το γκαράζ, φορούσαμε περούκες και βάζαμε άλλα ρούχα εγώ κι η σύντροφος εκείνης της περιόδου. Ήμασταν σκεπασμένοι με κουβέρτες και είναι πράγματα που δεν τα έχω πει» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε παρακάτω:

«Πρέπει να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να πάρω ένα τεράστιο ποσό, που δεν το κυνήγησα ποτέ. Σε εμένα έκαναν το χειρότερο. Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το μπαλκόνι απέναντι από την πολυκατοικία που χτιζόταν. Αυτό ήταν καλοκαίρι. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια -όχι και σε κάποια ερωτική στιγμή. Αυτό ότι βγάζεις μέσα στο σπίτι του άλλου είναι παράνομο. Πήρα τότε στη διευθύντρια του περιοδικού και έπαθε σοκ.»

«Αυτό με πονούσε πολύ. Έχει τύχει να βγω με μία πολύ ωραία κυρία για φαγητό πριν από 15 χρόνια. Δημοσιεύθηκε, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να της εξηγήσω. Καμία φορά λένε ότι το κάνεις επίτηδες γιατί ξέρεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά μας. Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα γιατί ποτέ δεν πίστεψε ότι εγώ δεν ήξερα ότι θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.