Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν η Μαρία Μπεκατώρου αποφασίσει να είμαστε μαζί, θα το συζητήσουμε»

Δείτε όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή "Μία"...

Στο μικρόφωνο της εκπομπής «Μία» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και απάντησε σε όλα.

Η νέα εκπομπή μαγειρικής



«Θα ζήσουμε σκηνές απείρου κάλλους, θα επικρατεί ένα πανδαιμόνιο. Νομίζω ότι συνέβη κάτι μαγικό. Θα είναι μια ωραία απογευματινή τηλεοπτική οικογενειακή στιγμή».

Δύο εκπομπές σε περίοδο τηλεοπτικής κρίσης

«Ζω από τη μέρα που κάνω αυτή τη δουλειά, εδώ και 24 χρόνια, κάθε χρόνο το φάσμα της ανεργίας. Ποτέ κανείς δεν μου υποσχέθηκε και ποτέ κανείς δεν μου είπε ότι θα έχω του χρόνου δουλειά. Δεν υπήρξα ποτέ ο άνθρωπος που έπρεπε σώνει και καλά να κάνει κάτι». 

Τα Καρντάσιανς και η Μαρία Μπεκατώρου

«Θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό. Θα μπορούσε να μείνει και η παρέα η ίδια, θα μπορούσε ακόμα και αν η Μαρία αποφασίσει ότι θα ήθελε να είμαστε μαζί να το συζητήσουμε. Οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές και με την Μαρία και με τον Δημήτρη. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε ένας καβγάς και γι' αυτό βγήκα και δημοσίως και είπα ότι η Μαρία αδικείται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θέλει να κάνει συνεντεύξεις πιο γλυκές να μιλάει για πιο όμορφα πράγματα. Δυστυχώς το βράδυ όταν κάνεις ένα talk show πρέπει να διεισδύσεις μερικές φορές σε δύσκολα μονοπάτια που η Μαρία ίσως να μην ήθελε να μπει σε αυτή τη διαδικασία». 

https://www.youtube.com/embed/tq2hdup-gXc