Γρηγόρης Αρναούτογλου – Αφροδίτη Γραμμέλη – Γιώργος Λιανός: Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες

Αφροδίτη Γραμμέλη

Ποιος πήρε στο τηλέφωνο ποιον και τι είπαν ο ένας στον άλλον;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και στη μέση ο Γιώργος Λιανός. Το σκληρό σχόλιο της τηλεκριτικού στεναχώρησε τον Γιώργο και προκάλεσε οργή στον Γρηγόρη, ο οποίος ξέσπασε στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Άγριο ξέσπασμα Αρναούτογλου για Γραμμέλη: «Ντροπή σου!»

Κι ενώ ο Γρηγόρης στις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό δείχνει να κρατά την ίδια στάση στο θέμα…

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μιλάω μαζί της, δεν έχω καμία τέτοια επικοινωνία. Μερικές φορές τα πράγματα βγαίνουν και αυθόρμητα, την ώρα που διαβάζεις κάτι… Ήταν κάτι που πείραξε πολύ τον Γιώργο Λιανό, ένιωσα την ανάγκη να αντιδράσω γιατί τον είδα ότι εκείνη την ώρα πικράθηκε πάρα πολύ. Πρώτα κάνουμε κάτι για να γίνει ένα θέμα και μετά λέμε μια συγγνώμη και τελειώνει».

…η Αφροδίτη Γραμμέλη το «μαζεύει». Σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε στο Πρωινό, η τηλεκριτικός ανέφερε τα εξής:

«Το θέμα έχει λήξει, όσο κι αν προσπαθεί ο φίλος μου ο Γρηγόρης να μας πείσει για το αντίθετο. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη πριν από μία ώρα. Ο Γιώργος μου έστειλε ένα ευγενικό μήνυμα χθες και με παρακάλεσε να αφαιρεθεί η φράση για τα παιδιά, την οποία εγώ δεν θεωρώ προσβλητική. Ποτέ δεν έχω θίξει οικογένειες και παιδιά. Μετά ο άνθρωπος με ευχαρίστησε και το απόγευμα ξαναμιλήσαμε και μου είπε ότι δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα το θέμα και μου αρκεί που το λύσαμε μεταξύ μας.

Δεν θεωρώ ότι το ραδιοφωνικό παραλήρημα του Γρηγόρη αφορούσε μόνο στο θέμα του Λιανού. Για μία φράση βγαίνει κάποιος και λέει πως ότι γράφω στη ζωή μου είναι άχρηστο και χάλια; Τον πήρα τηλέφωνο, ευγενέστατος, τα είπαμε… Του είπα ότι όλο αυτό το πράγμα δεν τιμά κανέναν να γίνεται δημοσίως. Το λήξαμε. Είπαμε και πέντε πράγματα παραπάνω για τα τελευταία χρόνια που μαλλιοτραβιόμαστε και όλα καλά κι ωραία.

Δεν θα αφαιρούσα τη φράση αν δεν το είχα μετανιώσει».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…