Greece’s Next Top Model: Οι κριτές απαντούν γιατί έκοψαν την Ιωάννα Μπέλλα

Greece's Next Top Model

Τι απαντούν για τη σκληρή κριτική που κάνουν στα κορίτσια;

Οι κριτές του Greece’s Next Top Model, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός, βρέθηκαν Στη φωλιά των Κου Κου το πρωί της Δευτέρας και απάντησαν σε πολλές απορίες των παρουσιαστών. Μεταξύ αυτών και ο λόγος για τον οποίο έκοψαν την sexy Ιωάννα Μπέλλα.

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε τα εξής: «Την Ιωάννα Μπέλλα εγώ δεν την ήξερα καν και μη μπερδεύεστε. Άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Εγώ είμαι φωτογράφος μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that’s it. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη. Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές. Ποτέ».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πρόσθεσε από την πλευρά της: «Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που εμείς είδαμε, ήταν πράγματα που δεν μπορούν να δουλευτούν. Τα κορίτσια έρχονται σε μας για να τις κρίνουμε, είμαστε οι κριτές, είναι η δουλειά μας. Το πώς απαντάμε είναι η άποψη του καθενός. Δεν προσπαθούμε να περάσουμε την άποψη μας. Απλώς ο καθένας μας έχει την αντίληψή του».

Διαβάστε όλα τα νέα για το Greece’s Next Top Model εδώ…