Greece’s Next Top Model: Η Ξανθή Τζερεφού… την είπε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ξανθή Τζερεφού

"Κι εκείνη στην αρχή της καριέρας της πιστεύω τσιριμπίμ τσιριμπόμ ήταν"!

Η φωτογράφιση που έκανε η Ξανθή Τζερεφού στο Greece’s Next Top Model δεν πήγε και πολύ καλά. Η ίδια είπε πως το παιδάκι που συμμετείχε μαζί της στη φωτογράφιση δεν την συμπάθησε και πολύ. Όταν η ίδια βρέθηκε απέναντι στους κριτές τα πράγματα δυσκόλεψαν.

Μετά τη Βίκυ Καγιά, η οποία είπε στην παίκτρια του GNTM ότι δεν ενθουσίασε κανέναν η φωτογραφία της, πήρε τον λόγο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.  «Έρχεσαι ξαφνικά και είσαι τσιριμπίμ τσιριμπόμ! Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου, σου έλεγε κάνε κάτι διαφορετικό, κάνε κάτι άλλο κι εσύ συνέχιζες να κάνεις το ίδιο πράγμα το οποίο είναι χαζομάρα. Δεν ήταν καθόλου επαγγελματικό, παρέσυρες και τον Γιαννάκη, ο οποίος φαίνεται να είναι σαστισμένος. Ήταν μια αμήχανη στιγμή σου», είπε η Ηλιάνα.

Η Ξανθή Τζερεφού, βέβαια, δεν θα το άφηνε να πέσει κάτω. «Δεν έκανα συνέχεια τα ίδια, διαφωνώ με την Ηλιάνα, άλλαξα αρκετές πόζες, προσπάθησα και με το παιδάκι. Τσιριμπίμ τσιριμπόμ είπε η Ηλιάνα κι εκείνη στην αρχή της καριέρας της πιστεύω τσιριμπίμ τσιριμπόμ ήταν!», είπε.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…