Grand Prix Βραζιλίας

Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στις 17:10 στον Alpha.

Ο Alpha εξασφάλισε και για το 2015 τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της Formula 1.Μία ακόμη χρονιά με ανατρεπτικές μονομαχίες, πάθος και συγκινήσεις. Δεκαεννιά Grand Prix. Δεκαεννιά Κυριακές με άφθονο θέαμα από πίστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, το σκηνικό μεταφέρεται στη γενέτειρα του θρυλικού Ayrton Senna και την πίστα του Ιντερλάγκος, που παραδοσιακά προσφέρει έντονες συγκινήσεις και ανατροπές. Στη Βραζιλία άλλωστε, εκτός από το να χορεύουν μέχρι τελικής πτώσης και να τριπλάρουν με κάθε τρόπο, λατρεύουν τη Formula 1!

Μετά την απώλεια του παγκόσμιου τίτλου, ο Nico Rosberg πήρε μία νίκη… ψυχολογίας έναντι του Lewis Hamilton στο Μεξικό. Θα επαναλάβει την επιτυχία στο Σάο Πάολο, έστω τώρα που όλα γίνονται για το γόητρο; Όσο για τη Ferrari, μαζεύει τα κομμάτια της μετά την πρώτη διπλή εγκατάλειψη από το 2006 και θέλει όσο τίποτα να κλείσει τη σεζόν με θετικά αποτελέσματα.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 18:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη
στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο
στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown» μπορείτε να δείτε: συνέντευξη του Nicolas Hamilton, αδερφού του Lewis, όπου περιγράφει τη συγκλονιστική διαδρομή του από το αναπηρικό καροτσάκι μέχρι το αγωνιστικό μπάκετ κάθισμα. Επίσης, στην εκπομπή θα είναι καλεσμένος ο Ελληνοελβετός οδηγός Άλεξ Φοντάνα, που τιμά τα ελληνικά χρώματα στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα GP3 Series. Ο Άλεξ Φοντάνα είναι ο πρώτος Έλληνας που πραγματοποίησε επίσημες δοκιμές με μονοθέσιο της F1!