Grand Prix Ουγγαρίας: Live στον Alpha

Σήμερα στις 14:00...

Μετά το ανατρεπτικό Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, σήμερα το σκηνικό μεταφέρεται στην Ουγγαρία. Μπορεί στο Σίλβερστοουν το τελικό αποτέλεσμα να μην έκρυβε εκπλήξεις, αφού οι Mercedes έκαναν το 1-2 με τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg, ωστόσο η νίκη ήρθε μετά από έναν αγώνα με απρόβλεπτη εξέλιξη, όπου οι Williams έκαναν δύσκολη τη ζωή των «ασημί βελών». Αυτή τη φορά όμως, στην πίστα τού Χανγκαρόρινγκ, η διαφορετική χάραξη της αγωνιστικής διαδρομής, οι καιρικές συνθήκες (συνήθως η θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη) και η χρήση διαφορετικών γομών ελαστικών, αναμένεται να βάλουν ξανά τις Ferrari στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πίστα της Βουδαπέστης ή το «Μονακό της Ανατολικής Ευρώπης», όπως χαρακτηρίζεται, διαθέτει κοινά χαρακτηριστικά με το σιρκουί της Κυανής Ακτής όπως η δυσκολία στα προσπεράσματα και η χαμηλή μέση ωριαία ταχύτητα.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 15:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη (οδηγός αγώνων) και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό. Μαζί τους θα βρίσκεται, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων: αφιερώματα στον αδικοχαμένο Jules Bianchi αλλά και την αναγεννημένη, ιστορική ομάδα της Williams.