Grand Prix Κίνας: Θα «χτυπήσει» ξανά η Ferrari;

Στις 16:00 ξεκινάει το «F1 Countdown» και στις 17:00 ο αγώνας.

Ο Alpha εξασφάλισε και για το 2015 τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της Formula 1. Μία ακόμη χρονιά με ανατρεπτικές μονομαχίες, πάθος και συγκινήσεις. Δεκαεννιά Grand Prix. Δεκαεννιά Κυριακές με άφθονο θέαμα από πίστες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση στη Μαλαισία, ο Sebastian Vettel χάρισε στην ιταλική ομάδα την πρώτη της νίκη έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια, βάζοντας φωτιά στη συνέχεια του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Μία επιτυχία, που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στη γειτονική χώρα και άλλαξε τις ισορροπίες στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πλέον οι Mercedes έχουν αντίπαλο και αρχής γενομένης από το Grand Prix Κίνας, που διεξάγεται την Κυριακή του Πάσχα, 12 Απριλίου, στη Σαγκάη, αναμένουμε ακόμα πιο καυτές μάχες.

Θα αντεπιτεθούν τα «ασημί βέλη» ή η Ferrari θα «χτυπήσει» ξανά; Θα μπουν στο παιχνίδι οι Williams και Red Bull Racing;

Η μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 17:00, με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τον οδηγό αγώνων Σταμάτη Κατσίμη στο σχολιασμό. Μαζί τους, ακόμη, η Αριάδνη Γερασιμίδου και ο Κώστας Μπιτσικώκος.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στο «F1 Countdown», μπορείτε να παρακολουθήσετε τον απόηχο της μεγάλης ημέρας της Scuderia και τη συνέντευξη του Sebastian Vettel, καθώς και την παρουσίαση της 488 GTB, του νέου supercar της θρυλικής μάρκας αλλά και της AMG GT S, του καινούριου αυτοκινήτου ασφαλείας της Formula 1.

Στο www.alphatv.gr/f1 αναρτώνται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις διοργανώσεις, ανασκόπηση και πλήρεις πίνακες κατάταξης όλων των Grand Prix. Επίσης, πληροφορίες για τις ομάδες, τους πιλότους, τις πίστες καθώς και το ημερολόγιο των διοργανώσεων.

Τέλος, στο www.alphatv.gr/live θα μεταδίδονται όλα τα Grand Prix σε live streaming.