Γράμμα Για Εσένα: Συγκινήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην πρεμιέρα με την έκπληξη των συνεργατών της

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Γιατί τα συναισθήματα δεν έχουν περιτύλιγμα, αν μπαίνουν σε πακέτο ή γράμμα. Σημασία έχουν τα συναισθήματα. Εμείς αυτό ξέρουμε να κάνουμε, να μεταφέρουμε τα συναισθήματα σε εσάς στο σπίτι και να τα ζούμε, να τα μοιραζόμαστε μαζί" ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Το «Γράμμα Για Εσένα» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε πρεμιέρα από το Open κι η παρουσιάστρια επέστρεψε με το ίδιο concept εκπομπής που την γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Η ίδια χαρούμενη για αυτό το νέο της βήμα ανέφερε: «Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενη είμαι που τα ξαναλέμε και πόσο συγκινημένοι που είμαστε πάλι μαζί. Θέλω να εκδηλώσω την αγάπη μου για τους συνεργάτες μου που είναι μαζί μου όλοι, την χαρά μου για την μεγάλη αγκαλιά του Open που με δέχθηκε εδώ να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Όλα τα άλλα είναι όπως τα ξέρετε, όλοι οι συνεργάτες είναι οι ίδιοι όπως τους ξέρατε. Η ίδια δημιουργική δημοσιογραφική ομάδα, ο ίδιος σκηνοθέτης, ο ίδιος παραγωγός. Ακόμα και το μακιγιάζ είναι το ίδιο. Είμαστε όλοι μαζί στην καινούρια μας στέγη, στην καινούρια μας οικογένεια του Open και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Γιατί τα συναισθήματα δεν έχουν περιτύλιγμα, αν μπαίνουν σε πακέτο ή γράμμα. Σημασία έχουν τα συναισθήματα. Εμείς αυτό ξέρουμε να κάνουμε, να μεταφέρουμε τα συναισθήματα σε εσάς στο σπίτι και να τα ζούμε, να τα μοιραζόμαστε μαζί. Ότι μοιράζεσαι με το κοινό πολλαπλασιάζεται.»

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια παρέλαβε ανθοδέσμη και γράμμα από την δοίκηση του σταθμού ενώ οι συνεργάτες της της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Ένα βίντεο με ευχές για καλή επιτυχία όπου ανάμεσα στα πρόσωπα ήταν ένας από τους γιους της, η μητέρα της, ο Κώστας Καραφώτης, ο Τάκης Ζαχαράτος κ.ά.