«Μου γράφανε για τον Παντελή Παντελίδη ότι… τον έφαγες! Ήταν η χειρότερη στιγμή!»

Παντελής Παντελίδης

«Πάρα πολλούς τραγουδιστές τον “θάβανε” από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και μόλις συγχωρέθηκε, “Παντελή μου, Παντελή μου”…».

Τον Tus φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε και στην χειρότερη στιγμή της καριέρας του, που ήταν ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη.

«Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν με είχαν ρωτήσει για τον Παντελή Παντελίδη και είχα απαντήσει ότι δεν μου άρεσε αυτό που κάνει μουσικά… Και μετά πέθανε! Εκεί Γρηγόρη, τι να σου πω… Άνοιγα το facebook κι έβλεπα εκατοντάδες μηνύματα που οι μισοί μου λέγανε “τον έφαγες”… Και είχα βγει και είχα κάνει ένα ωραίο ποστ, ότι ρε παιδιά μην φανατίζεστε, εγώ είπα ότι δεν μου άρεσε η μουσική του ανθρώπου και ηρέμησα λίγο τα πράγματα. Εκείνο τον καιρό πραγματικά ήταν σαν να έπεσε το σύμπαν…

Μου κάνει εντύπωση που όλοι αυτοί που τον κράζανε τώρα παίρνουν μια κιθάρα και τραγουδάνε εις μνήμη και βγαίνουν και επωφελούνται από το όνομά του. Κι εγώ έχω βρεθεί σε συζητήσεις με πάρα πολλούς τραγουδιστές που τον “θάβανε” τον άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον κράζανε από το πρωί μέχρι το βράδυ και με το που συγχωρέθηκε ο άνθρωπος “Παντελή μου, Παντελή μου…”», είπε μεταξύ άλλων ο Tus.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!