Good Job Nicky: «Έχει φύγει πια το συννεφάκι από πάνω μου, οι κρίσεις πανικού»

Good Job Nicky

"Κατασταλάζω με τον εαυτό μου, ξέρω ποιος είμαι πλέον" δηλώνει ο Good Job Nicky.

Με αφορμή την συναυλία με την Τάμτα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ο Good Job Nicky μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή την Τετάρτη στον ALpha. Ο νεαρός καλλιτέχνης και γιος του Γιάννη Πάριου παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, πως αρχίζει να ξεπερνάει τις κρίσεις πανικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Good Job Nicky ομολόγησε πως «είμαι χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία και είναι τιμή που ένα ιερό τέρας της μουσικής… Ασταμάτητα η Τάμτα μού λέει μετά από κάθε cut στις συνεντεύξεις, «μπορείς να σταματήσεις να με παινεύεις;» και της απαντάω πως δεν μπορώ και δεν γίνεται».

«Έχει φύγει πια το συννεφάκι από πάνω μου και έχω περάσει και γω τα δικά μου. Δηλαδή οι κρίσεις πανικού που περνούσα και τα λοιπά αρχίζουν και ψιλοφεύγουν. Κατασταλάζω με τον εαυτό μου, ξέρω ποιος είμαι πλέον και νιώθω ότι ήρθε ο καιρός και γω με τον τρόπο μου και μέσω της τέχνης μου κάπως να το αποτυπώσω αυτό».

«Επιτέλους νιώθω ότι είμαι όντως 27 χρονών! Έχω πληρώσει φόρους, έχω φάει… κατάλαβες τώρα! Νομίζω πως με βοήθησε ο χρόνος να τα ξεπεράσω όλα αυτά και όσο περισσότερα πράγματα κάνεις δουλεύοντας πάνω σε αυτό, τόσο πιο εύκολα θα γίνεται» πρόσθεσε, ακόμα, ο Good