Γοητευτικός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μικρός ήμουν γεματούλης, με σπυριά, μακριά μαλλιά, λίγο περίεργος…»

Γιάννης Χατζηγεωργίου

«Τα παιδιά πολλές φορές με απομόνωναν και δεν με έκαναν παρέα.»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο Καλοκαίρι μαζί στις 10 για την ενασχόληση του με τη συγγραφή, αλλά και το bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν για την εμφάνιση του…

«Εδώ και χρόνια παλεύω, γράφω κείμενα, παραμύθια, σενάρια μικρά και μεγάλα. Από μικρός είχα λυσλεξία, ανορθογραφία και ανασυνταξία, κάποιες μαθησιακές δυσκολίες που ήταν πολύ δύσκολο να τις ξεπεράσω. Παρόλα αυτά είχα πολλή φαντασία. Γενικά στα κείμενα μου έγραφαν πάντα ότι «α , αυτό το παιδί έχει πολλή φαντασία». Γύρω στα 13 μου αποφάσισα να ασχοληθώ με τη συγγραφή, ορμώμενος από μαι κατασκήνωση. Εκεί ορισμένα παιδιά έλεγαν την τρομακτική τους ιστορία και εγώ αποφάσισα να πω τη δική μου που την έφτιαξα με τη φαντασία μου εκείνη τη στιγμή.

Είχα δεχτεί bullying, γιατί ήμουν ένα παιδί που είχε πολλή φαντασία, ήμουν γεματούλης, με σπυριά, μακριά μαλλιά, λίγο μεταλλάς, λίγο περίεργος, οπότε τα παιδιά πολλές φορές με απομόνωναν και δεν με έκαναν παρέα. Κατάφερα να το διαχειριστώ αλλάζοντας σχολικό περιβάλλον και πηγαίνοντας σε ένα νέο σχολείο αποφάσισα να αλλάξω κάποια πράγματα και η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε πάρα πολύ και το σχολικό περιβάλλον και ο τρόπος που αντιμετώπισα κάποια πράγματα με τον εαυτό μου, πως το δούλεψα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!