Γωγώ Τσακογιάννη: «Ένιωσα σαν μπουκάλι γάλα με ημερομηνία λήξης, είδα τον θάνατό μου»

Γωγώ Τσακογιάννη

"Είναι σαν να έχω κάνει μια σχέση ερωτική με τον καρκίνο" ομολογεί η συγγραφέας Γωγώ Τσακογιάννη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η συγγραφέας Γωγώ Τσακογιάννη στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» το απόγευμα της Τετάρτης στο OPEN. Μέσα σε όλα, μίλησε από καρδιάς για την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά και την διαχείριση αυτής της περιπέτειας σε σχέση με τα παιδάκια της.

Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ Τσακογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βίωσα για πρώτη φορά τον καρκίνο του μαστού πριν από 16 χρόνια. Το 2006. Ήμουν τότε μαμά τριών μικρών κοριτσιών και ένιωσα σαν ένα μπουκάλι γάλα με ημερομηνία λήξης. Είδα τον θάνατο μου. Λέω, εντάξει, «ποιος επιβιώνει από τον καρκίνο;». Δεν ήξερα. Με έριξε στα τάρταρα αυτό το πράγμα, με τρέλανε και ήμουν όλη μέρα σε ένα κομπιούτερ για να ψάχνω να βρω αν θα επιβιώσω».

«Φοβήθηκα πάρα πολύ αν και δεν το έδειχνα. Μέσα μου όμως ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι που έκλαιγε σε μια γωνιά. Τα παιδιά μου ήταν μικρά και δεν τα άφησα να καταλάβουν τίποτα. Τους είπα ότι το μαλλί μου κάηκε επειδή έκανα ανταύγειες».

«Προχώρησα και μετά από 14 χρόνια… παρ’ τον πάλι! Στο ίδιο σημείο, ευτυχώς, μες στην ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή. Εκεί όμως ήμουν επαγγελματίας. Τα παιδιά μου ήταν μεγάλα οπότε δεν είχα το άγχος για το τι θα απογίνουν αυτά αν συμβεί σε μένα κάτι» συμπλήρωσε η συγγραφέας Γωγώ Τσακογιάννη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ίνας Ταράντου στο OPEN. «Θα ακουστεί γελοίο αυτό που θα πω αλλά είναι σαν να έχω κάνει μια σχέση ερωτική μαζί του. Κάθε φορά που έρχεται στη ζωή μου, με κάνει καινούργια»