Γωγώ Μπρέμπου για Maestro: «Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος ρόλος που θα μπορούσα να παίξω»

Γωγώ Μπρέμπου

"Έχει γίνει restart στην τηλεόραση με τη μυθοπλασία και ευτυχώς. Το κοινό έχει ανάγκη να βλέπει ιστορίες που το αφορούν" ανέφερε η Γωγώ Μπρέμπου.

Η Γωγώ Μπρέμπου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και στον Γιώργο Βιολεντή και μίλησε μεταξύ άλλων για την άνθιση της μυθοπλασίας, την αποχή που είχε από την τηλεόραση και την τρανς ηθοποιό που θα πρωταγωνιστήσει στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου.

«Έχει γίνει restart στην τηλεόραση με τη μυθοπλασία και ευτυχώς. Το κοινό έχει ανάγκη να βλέπει ιστορίες που το αφορούν. Εγώ στις πλατφόρμες είχα βαρεθεί να βλέπω για άλλες χώρες τα πάντα» είπε αρχικά και συνέχισε για την επιτυχία του Maestro και το γεγονός ότι έχει ανέβει και στην πλατφόρμα του Netflix: «Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος ρόλος που θα μπορούσα να παίξω στη συγκεκριμένη στη σειρά».

Στη συνέχεια ανέφερε για αποχή της στην τηλεόραση: «Από τη δεκαετία της κρίσης, από την αρχή της, δεν υπήρχε τηλεόραση, υπήρχαν διαφημίσεις για έξυπνη σίτα. Δεν υπήρχε τίποτα. Άρχισα να δουλεύω πάρα πολύ στο θέατρο, να κάνω 2-3 παραστάσεις τον χρόνο και με έναν τρόπο δεν προέκυπτε να έχω χρόνο για να κάνω γυρίσματα στην τηλεόραση».

Ποια είναι η γνώμη της για τη τρανς ηθοποιό που θα παίξει στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου; «Μπορεί ο κάθε άνθρωπος να δοκιμαστεί πάνω στη σκηνή. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος προβληματίζεται σε σχέση με τη σεξουαλική ταυτότητα κάποιου επειδή παίζει σε κάποια παράσταση. Εγώ θα προτιμούσα να απασχολούν τους θεσμούς ο προϋπολογισμός για την υγεία ή την παιδεία».