Γωγώ Κωστάκη: «Δεν έκλαιγα επειδή με είχαν αφήσει μόνη μου, αλλά επειδή…»

Γωγώ Κωστάκη

Η Γωγώ Κωστάκη μετά την αποχώρηση της από το MasterChef απαντά στους haters.

Η Γωγώ Κωστάκη αποχώρησε τελικά οριστικά από το MasterChef την περασμένη εβδομάδα και ήρθε αντιμέτωπη με τους haters της, απαντώντας on camera μέσα από την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου σε αυτούς.

«Η Γωγώ δεν λειτουργεί σαν δορυφόρος, αλλά σαν ούφο»: «Σαν ούφο και σαν δορυφόρο ταυτόχρονα έχουμε κάποιον άλλον που λειτουργεί στο MasterChef. Εγώ δυστυχώς για εσένα και τους υπόλοιπους λειτουργώ απλά με το δικό μου μυαλό.»

[dfp_ads id=236982]

«Η Γωγώ εκτός από άχρηστη είναι και αχάριστη, ψήφισε Μάγκυ και Τιμολέων που την έσωσαν από τον εξώστη»:«Ποιος με έσωσε από τον εξώστη. Εγώ γλυκιά μου δεν χρειάζομαι εξώστη, μπορώ και μόνη, μου. Τώρα αν αυτοί ήθελαν να με βοηθήσουν με ‘γειά τους με χαρά τους.»

«Γωγώ έκλαιγες όταν ο εξώστης σε είχε αφήσει μόνη σου. Τώρα κάνεις το ίδιο. #%$^%^ καλά σε ένα ο Τζώρτζης.»:«Δεν έκλαιγα επειδή με είχαν αφήσει μόνη μου. Έκλαιγα επειδή κατάλαβα πόσο υποκριτές είναι. Εγώ όμως δεν ήμουν ποτέ υποκρίτρια. Τους είπα μέσα στα μούτρα ότι δε θέλω να σας βοηθήσω. Δεν με νοιάζετε βρε αδελφέ, κάν’ τε ό,τι θέλετε μόνοι σας.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!