Γωγώ Γαρυφάλλου: Έξω φρενών με την ατάκα του Χάρη Χριστόπουλου – «Ντροπή σου, για το Game of Love είσαι»

Γωγώ Γαρυφάλλου

«Εγώ το θεωρώ ντροπή! Όταν μια γυναίκα…»

«Τώρα, είδες που τρώει, έχει γίνει… χοντρουλίνι τώρα, όχι Γωγουλίνι», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος για τη Γωγώ Γαρυφάλλου στον αέρα του Happy Day και προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Γωγώ μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι YES” και έξαλλη απάντησε στον Χάρη Χριστόπουλο.

«Με αποκάλεσε “χοντρουλίνι”, εγώ το θεωρώ ντροπή… Όταν μια γυναίκα διανύει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, που δεν είναι άλλη από το να περιμένει το παιδάκι της, να την αποκαλείς “χοντρουλίνι”. Δεν είναι κιλά που τα πήρα από φαγητό, είναι της μπεμπούλας μου. Θεωρώ ότι πρέπει να μου πει ένα συγγνώμη γιατί το χιούμορ του ήταν κρύο.

Κι εγώ αυτό που έγραψα ήταν ότι… κύριε Χριστόπουλε σας ενημερώνω ότι μία γυναίκα πέντε μηνών έγκυος δεν την αποκαλείς “χοντρουλίνι”… Ντροπή σου, για κανένα Game of Love είσαι. Άνθρωποι που βγαίνουν στα πάνελ ας προσέχουν πώς μιλάνε όταν πρόκειται για μία εγκυμοσύνη, για μια μελλοντική μανούλα», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Δεν το συζητώ για το σχόλιο, είναι φίλος μου, αλλά ήταν τέρμα άκομψο, είτε πρόκειται για μια εγκυμονούσα είτε όχι. Το φάουλ της Γωγώς είναι ότι υπερασπίζεται μόνο τις γυναίκες που είναι έγκυες. Θα μπορούσε να μην σχολιαστεί καν, δεν απασχολεί κανέναν», είπε από την πλευρά της η Κατερίνα Ζαρίφη.