Γωγώ Δελογιάννη: «Το παίρνω πίσω, πάλι θα μου γράφουν από κάτω και θα με λένε άσχετη»

Δελογιάννη Σεργουλόπουλος

"Μου είχε στείλει ένας στο Instagram και με είχε καταβρίσει: είσαι άσχετη, βγαίνεις και στην τηλεόραση", παραδέχεται η γνωστή chef.

Μία ιδιαίτερη συζήτηση περί… οσπρίων έκανε η παρέα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», την ώρα που η Γωγώ Δελογιάννη μαγείρευε vegan φασόλια για τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους της εκπομπής.

«Έχουμε φοβερά όσπρια στην Ελλάδα και κάνουμε φανταστικά ρεβίθια, φανταστικούς γίγαντες. Πέρσι κάποια στιγμή είχα πει ότι κάνουμε φανταστικά ρεβίθια στην Ελλάδα και μου είχε στείλει ένας στο Instagram και με είχε καταβρίσει: είσαι άσχετη, βγαίνεις και στην τηλεόραση», ξεκίνησε να λέει η Γωγώ Δελογιάννη.

«Αποκλείεται να μην έχουμε, του είπα, έχω δει, έχω αγοράσει από παραγωγούς. Δεν ξανασχολήθηκα με τον κύριο. Με τους αγενείς δεν ασχολούμαι, συγγνώμη», πρόσθεσε η γνωστή chef.

«Το ρεβίθι πώς είναι σαν φυτό;», αναρωτήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ζήτησε από τους συνεργάτες του να κάνουν μία σχετική αναζήτηση στο ίντερνετ.

«Όπως και το φασόλι, ξέρεις πώς είναι το φασόλι; Έτσι πιστεύω. Τώρα που το λες, νομίζω ότι δεν έχω δει ποτέ φρέσκο ρεβίθι. Πω πω πάλι θα μου γράφουν από κάτω και θα λένε: άσχετη. Δεν ξέρω, το παίρνω πίσω», απάντησε με χιούμορ η Γωγώ Δελογιάννη στον αέρα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Το ρεβίθι είναι μονοετές, ποώδες, αγγειόσπερμο, δικότυλο φυτό», είπε η Τζένη Μελιτά, αφού έκανε τη σχετική αναζήτηση στη Google, με τη Γωγώ Δελογιάννη να σημειώνει: «Σας είπα ότι ανήκει στα ψυχανθή, ευχαριστώ. Είναι σαν το φασόλι, μέσα σε λοβό βγαίνει».