Γωγώ Ατζολετάκη: «Το συναίσθημα της σεξουαλικής παρενόχλησης το έχω βιώσει ως μαθήτρια»

Γωγώ Ατζολετάκη

«Το 1971 θεώρησαν ότι είμαι η ωραιότερη γυναικά της Ελλάδας, αλλά εγώ δεν το πίστεψα ποτέ», είπε η Γωγώ Ατζολετάκη.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Γωγώ Ατζολετάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1971, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε ως μαθήτρια.

«Ασχολούμαι με την εμφάνιση μου γιατί αγαπώ το σώμα μου και τον εαυτό μου, περνάνε τα χρονιά και θέλω το σώμα μου να είναι κάλος σύμμαχός μου. Όποιος πει ότι δεν τον ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου λέει ψέματα. Το 1971 θεώρησαν ότι είμαι η ωραιότερη γυναικά της Ελλάδας, αλλά εγώ δεν το πίστεψα ποτέ. Δεν θεωρούσα την ομορφιά κάτι σημαντικό.

Στη δική μου περίπτωση ήταν ο συνδυασμός πράγματων. Μιλούσα δυο γλώσσες, είχα έναν πατερά φιλόλογο και όλα αυτά έπαιξαν ρολό. Με ενδιέφερε πολύ η δουλειά μου αλλά με ενδιέφερε και πάρα πολύ η οικογένεια μου, το παιδί μου  και ο άντρας μου. Στην επαγγελματική μου πορεία δεν είχα σεξουαλικές παρενοχλήσεις γιατί στη δουλειά βγήκα ως πρωταγωνίστρια», είπε αρχικά η Γωγώ Ατζολετάκη.

Η Γωγώ Ατζολετάκη είπε στη συνέχεια: «Το συναίσθημα της σεξουαλικής παρενόχλησης το έχω βιώσει ως μαθήτρια. Όταν ανακάλυψε ο πατέρας μου ότι δεν πήγαινα για ένα μηνά στο φροντιστήριο αναγκάστηκα να του πω την αλήθεια. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία πρέπει να υπερνικούν τη ντροπή τους και να μιλάνε στους γονείς τους.

Μετά από τόσα χρόνια είμαι ευτυχισμένη γιατί μπορούμε και κουβεντιάζουμε με τον σύζυγο μου. Φέτος έγιναν πολλά σήριαλ πέρα του επιτρεπτού και δυο τρία θα ξεχωρίσουν. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε ένα σήριαλ, αλλά με παρρησία λέω ότι δεν έχω προτάσεις».