Goal Χωρίς Σύνορα: Όλη η δράση της εβδομάδας

Σήμερα στις 12:00 στον ΣΚΑΙ.

Αυτό το Σάββατο 23 Iανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη:

Μετρούν τις δυνάμεις τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Τι γίνεται με τη μεταγραφή του Ορλάντο Σα στην ΑΕΚ και ποιός είναι ο επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ μετά τον Βελλίδη. Ο Σίλντενφελντ κι οι άλλοι υποψήφιοι για την άμυνα του Παναθηναϊκού και όλα τα μεταγραφικά και αγωνιστικά νέα των ομάδων της Superleague.

Τα «κανόνια» του πρωταθλήματος μιλούν ελληνικά. Ένα θέμα για τους Έλληνες που διεκδικούν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και ποιοι ξένοι άρχισαν τη σεζόν ως φαβορί.

Ο «ψυχρός πόλεμος» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού παραμονές του ντέρμπι στο ΣΕΦ, που θα κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, η επιλογή καρδιάς του Παπανικολάου και ρεπορτάζ από τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Euroleague.

Χέρι-χέρι στην κορυφή Λέστερ και Αρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να περιμένουν την Τσέλσι στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Νίκησε τη Λίβερπουλ η Γιουνάιτεντ κι ελπίζει ξανά για τον τίτλο. Η Μπάρτσα έβαλε 6, η Ρεάλ 5 αλλά πρώτη παραμένει η Ατλέτικο με όπλο την άμυνα που δεν τρώει γκολ με τίποτα. Αντέχει η Νάπολι στην Ιταλία αλλά η Γιουβέντους έρχεται με… φόρα. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι από τους αγώνες Κυπέλλου σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Το θαύμα της Αλεσάντρια στο Coppa Italia, το θαύμα… της φύσης Κρίσταπς Πορζίνγκις που τρελαίνει κόσμο στο ΝΒΑ, η απόσυρση της φανέλας του σκληρού Μπεν Γουάλας και η επιστροφή του… ξάγρυπνου θρύλου, Ρόνι Ο’ Σάλιβαν, στο σνούκερ.

Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, εκπληκτικό θέαμα από το ΝΒΑ και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.