GNTM – Μπήκε με φόρα στην οντισιόν και η Βίκυ Καγιά την ήξερε καλά

GTNM

Που ήξεραν οι κριτές του GNTM την Μαρία - Αγάπη;

Μπροστά στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του GNTM επέλεξε να βρεθεί, το βράδυ της Τρίτης, μια νεαρή διαγωνιζόμενη με μοναδικό στόχο να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας του STAR.

Έτσι, αφού βρέθηκε μπρος στη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, η Μαρία – Αγάπη δεν ήταν και… τόσο άγνωστη τουλάχιστον στις κυρίες της επιτροπής. Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια τούς ήταν γνωστή από το workshop.

Με το στιλ και την άνεση που έδειξε η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν άργησε να κερδίσει, λοιπόν, την εύνοια και των τεσσάρων και να αποχωρήσει με τέσσερα ναι από την πρώτη αυτή οντισιόν! Μένει, όμως, να δούμε πόσο μακριά θα μπορούσε να φτάσει η Μαρία – Αγάπη στο φετινό GNTM.

Παράλληλα, η νεαρή διαγωνιζόμενη κατόρθωσε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία που φέρουν τα δύο ονόματα που διατηρεί. «Μου θυμίζεις εμένα όταν ήμουν μικρή. Είναι σα να βλέπω εμένα σε μικρό. Συγχαρητήρια και στους γονείς σου που θα σε καμαρώνουν» σημείωσε με χαμόγελο η Βίκυ Καγιά στη νεαρή διαγωνιζόμενη στέλνοντας χαιρετισμούς στους γονείς της!

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί νομίζω η Βίκυ Καγιά κατάλαβε ακριβώς πως ένιωθα εκείνη τη στιγμή και νομίζω θα βγει σε πολύ καλό όλο αυτό» τόνισε η Μαρία – Αγάπη στην κάμερα του STAR.