GNTM – Ζενεβιέβ: Η αυστηρή παρατήρησή της στην Κωνσταντίνα – «Δεν δείχνεις σεβασμό με αυτό που κάνεις»

GNTM

«Μάθε να παίζεις ομαδικά! Δεν σέβεσαι ούτε εμάς ούτε τις φίλες σου, τις συμπαίκτριές σου»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε την εμφάνισή της στο σπίτι του GNTM και μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac είχαν οργανώσει μια δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Τα δίδυμα, που σχηματίστηκαν, κλήθηκαν να ανταλλάξουν ντουλάπες και να συνεργαστούν, αφήνοντας πίσω διαπροσωπικές διαφορές. Άλλωστε η εμπειρία αυτή τις προετοίμασε για τη δοκιμασία αποχώρησης, που θα ακολουθούσε, κατά την οποία έπρεπε να συνδυάσουν modelling και φαντασία.

Ένα από τα ζευγάρια ήταν η Κωνσταντίνα Φλώρου με τη Σπυρούλα Κάιζερ. Η Κωνσταντίνα αποφάσισε, όμως, να μην πάρει μέρος και να μην ντυθεί όπως έπρεπε, εξηγώντας στη Ζενεβιέβ: «Δεν το βρήκα τόσο πολύ και έβαλα τα ρούχα μου. Αλλά δεν πειράζει. Δεν πειράζει που δεν παίρνω μέρος.

«Δεν πειράζει εσένα ή δεν πειράζει εμάς; Εμάς μας ρώτησες; Πρώτον, ανήκεις σε μια ομάδα και πρέπει να μάθεις να παίζεις ομαδικά. Δεν δείχνεις σεβασμό με αυτό που κάνεις. Δεν σέβεσαι ούτε εμάς ούτε τις φίλες σου, τις συμπαίκτριές σου. Υποτίθεται η ζωή σας είναι από τις καλύτερες ζωές εκεί έξω που υπάρχουν.

Είσαστε νέες, υγιείς, συμμετέχετε σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, όμορφες και θα γίνετε μοντέλα. Υπάρχουν επαγγέλματα εκεί έξω που μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή και θα πέσεις κάτω να κλαις. Και θα σε δουν άνθρωποι που θα πουν “πραγματικά, αλήθεια τώρα; Αλήθεια λες; Τόσο πολύ δυστυχία, γιατί;”. Κάτσε, με στεναχώρησες», είπε η Ζενεβιέβ.