GNTM: Τον «κατάπιε» η δοκιμασία κι αποχώρησε

GNTM

Δεν συνεχίζει την πορεία του στο GNTM.

Η δεύτερη κι οριστική αποχώρηση του Θάνου Δημητρίου από το GNTM μπορεί να στενοχώρησε ορισμένους αλλά τελικά τούς οδήγησε μέσα στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Γιώργος Καράβας κάλεσε τα μοντέλα σε ένα τεστ για μια commercial καμπάνια γιαουρτιού, αντιμετωπίζοντας έτσι μια πρωτόγνωρη συνθήκη. Σε αυτό το concept φάνηκαν ξεκάθαρα οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ένα μοντέλο στον χώρο της μόδας και κάποιοι λύγισαν. Το πάθημα της μέρας έγινε για όλους ένα πολύτιμο μάθημα καθώς ο χώρος του μόντελινγκ είναι γεμάτος απογοητεύσεις, που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις χτίζοντας τον κατάλληλο χαρακτήρα.

Στην δοκιμασία αποχώρησης, τα μοντέλα χρειάστηκε να φωτογραφηθούν στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής βραδιάς βράβευσης, να τρώνε street food παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Αν και το concept φάνηκε απλό, τα μοντέλα έπρεπε να επιστρατεύσουν όλες τις μοντελικές τους γνώσεις μπροστά στον φακό της φωτογράφου, Νάσιας Στουραΐτη, ούτως ώστε να έχουν το απαραίτητο αποτέλεσμα.

Στο τέλος της δοκιμασίας οι τέσσερις κριτές Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός έκριναν πως το concept «καταβρόχθισε» τον Ντίνο, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει οριστικά τον διαγωνισμό.